Важно е да сте свежи и тонизирани – всеки ден, на всяко място, независимо от възрастта. Ето как да постигнете най-лесно това

Едва ли има някой, който да не е наясно от ползата от водата за организма. Или поне да е чувал нещичко по темата. Доказано е, че хидратацията е най-добрият начин да се чувствате свежи и тонизирани. Колкото повече вода има в организма, толкова повече кислород достига до клетките. Възможно ли е обаче човек да има под ръка вода постоянно. При това не просто вода – да е вкусна, да е полезна, да е в удобен контейнер? Възможно е, разбира се – на помощ идва водата Савина.

Удобна е наистина за всекиго, независимо от възрастта или мястото. Ето например опаковката Савина Бебе 330 мл. Не само не заема много място, но и е лесна за пиене от мъника. Все пак най-добре го глезим, като му създаваме пълен комфорт, дори по време на пиене.

За фитнес маниаците най-подходяща е Савина спорт – 500 мл. Нали знаете старото правило, че във фитнеса по аксесоарите посрещат, а по постиженията изпращат.
Е, ако искате да ви приемат сериозно още преди първата лицева опора, вземете спортната Савина. Ето това е професионално отношение към тренировките. А колко е важно спортуващият да поема редовно вода знаят най-добре самите спортуващи. Защото до времето, в което човек се почувства жаден, тялото му е загубило едва 1% от водните си запаси. Специалните бутилки за спорт на Савина утоляват без да се налага да жадуваш, докато спортуваш.

В Савина са помислили и за най-важните дами – бременните. Малко неща се услаждат на жените по време на деветте месеца напрегнато търпение. Едно, от нещата, които никога не омръзват, е трапезната вода Савина Pink. Дръжте я близо до вас в най-деликатните месеци и ще се чувствате във форма!

И изобщо независимо къде се намира трапезната вода Савина – на бюрото в офиса, масичката за кафе на терасата, нощното шкафче или в раницата по време на разходката в парка, тя кара всички да се чувстват свежи и заредени с енергия.

Това изобщо не е случайно. Водата Савина има сериозно предимство пред другите води, заради богатството си на озон (водата се подлага на инжектиране на озон и обратна осмоза). Притежава изключително постоянство – химичният състав и качеството ѝ са неизменни. Тъкмо това е и разковничето на симпатията на малки и големи към нея. Тези процедури са същински хит сред минералните води. Обратната осмоза има невероятната способност да намалява количеството на соли и минерали във водата. Така се осигурява отлична хидратация на клетката, добро храносмилане и бъбречни функции и още много предимства. Озонирането пък не е само модна прищявка, а изключително важно за чистотата на водата и стерилността на бутилката.

Не на последно място – Савина има утвърдено и уважавано място на българския пазар. С водата Савина от 1995 г. компанията „ДЖИ ЕНД ВИ“ ЕООД утолява жаждата в офиса, у дома, на път, по време на спорт, на излет. Ниската минерализация я прави практически универсална и предпочитана от най-малките членове на семейството до най-възрастните.

Компанията разполага с отлично разработена инфраструктура  на 10 000 m² производствена площ в село Бусманци, община Искър, София. Има собствен водоизточник на порови води на територията на предприятието в Неоген – Кватернера на Софийската долина с дебит от 12,5 л/сек., регистриран и сертифициран по българското законодателство. Фирмата разполага със собствена производствена база в село Бусманци – София.

Внедрена е успешно и система за качество HACCP, а фирмата е сертифицирана по стандартите на качество в производството ISO 9001:2008.