За нас

Компанията „ДЖИ ЕНД ВИ“ ЕООД

От 1995 г. “ДЖИ ЕНД ВИ” ЕООД утолява жаждата в офиса, у дома, на път, по време на спорт, на излет. Представяме Ви Савина – най-желаната гостенка на всяка трапеза и по всяко време на деня. Ниската минерализация я прави практически универсална и предпочитана от най-малките членове на семейството до най-възрастните. Като eдна от първите компании с официален лиценз за производство на вода с ниска минерализация, ние Ви предлагаме качествени и разнообразни продукти за всеки ден!

Водата е здраве, живот, енергия – консумацията е ежедневна нужда, но със Савина е и удоволствие! За да внесе хармония в ежедневието и здравословното ви състояние, тя трябва да е с идеално балансиран състав на минерали и соли. Постигаме съвършените пропорции чрез съвременни технологии. Обратна осмоза и обогатяване с озон са само част от методите, които използваме.

На 10 000 m² производствена площ в село Бусманци, община Искър, София, разполагаме с отлично разработена инфраструктура, която позволява процесите на производство и логистика да се случват максимално лесно. Имаме собствен водоизточник на порови води на територията на предприятието в Неоген – Кватернера на Софийската долина с дебит от 12,5 л/сек., регистриран и сертифициран по българското законодателство. Фирмата разполага със собствена производствена база в село Бусманци – София. Внедрена е успешно и система за качество HACCP, а фирмата е сертифицирана по стандартите на качество в производството ISO 9001:2008.

Създадена през 1995 г

Първата компания в България за производство и дистрибуция на трапезна вода

Наложена марка САВИНА в сегмента на трапезната вода

Продуктова гама

Бутилиране на трапезна вода SAVINA

  • Опаковки от 330 мл до  11л PET
  • 19л за многократна употреба

Енергийни напитки GO&FUN

Студен чай Regina

Изотонични напитки IsoPower

Основната ни цел е с разнообразните си продукти да докажем, че консумацията на вода е много повече от ежедневна необходимост. Да „пиете една студена вода“ може да бъде и истинска наслада за сетивата! Тъкмо защото водата се консумира всеки ден, искаме да Ви покажем, че може да разнообразите усещането си за нея. Освен предлаганите от нас различни опаковки, имаме и предложения за спортните Ви занимания или розова вода за повече свежест и красота.

Първи доставихме водата в офиса! “ДЖИ ЕНД ВИ” ЕООД е пионер в бутилирането на вода в поликарбонатни бутилки за многократна употреба от 19 л. С предлагането на галони с вода, разбира се, идва и нуждата от диспенсъри. И тук сме първи с лансирането и налагането на диспенсърите за топла и студена вода, за да бъде водата още по-близо до вас.

Още от 2004 г. бутилираме Савина в най-различни опаковки – от 0.330 л., 0.500 л., 0.750 л., 1.5 л., 1 л., 5 л. и 10 л. Изберете точното количество и разновидност – тиха или газирана – и ще получите кристалната течност в удобна опаковка. Процесите на бутилиране са изцяло автоматизирани, което гарантира 100% хигиена и запазване на естествените ѝ качества непроменени по време на целия производствен процес.
Водата е основата на всичко, но, освен нея, предлагаме и други безалкохолни напитки, сред които всеки член на семейството ще намери нещо подходящо за себе си!

Дистрибуция

Нашата мисия е да доведем водата до хората. Отличната ни дистрибуторска мрежа в страната дава възможност Савина винаги да е близо до Вас. Савина пътува със собствен транспорт до всяка дестинация в България.

Като изявена фирма в областта на бързооборотните стоки, съвсем естествено е и членството ни от 1999 г. в Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България – http://www.bsda-bg.org

Кариери

Ако динамиката Ви привлича, а активността на работата с бързооборотни стоки ви се струва атрактивна – Савина Ви очаква! Тук ще получите поле за изява, възможност да докажете професионалните си умения, както и да ги доразвиете на място.

Ще се убедите колко мотивиращо и вдъхновяващо е да имате нещо повече от работа – в Савина ще се присъедините към кауза. Допринасяме за ежедневното подобрение на здравето и жизнеспособността на хиляди хора, а това е несравним извор на ентусиазъм и енергия!

Отношението към живота и здравето е повече от бизнес за нас. Екологията и чистотата са част и от корпоративната ни етика и сме ги превърнали в траен работен климат на коректност, сплотеност и всеотдайна екипна работа.

Ако и Вие искате да изпитате удоволствието от това да предлагате на клиентите най-доброто, а именно – висококачествени води и безалкохолни напитки – свържете се с нас! Амбициозните и динамични търговски представители с отношение към здравето и качеството на живот са добре дошли при нас.